November

Det känns som om det kommer att bli en kort månad för strax är det 1:a advent med allt vad det bär med sig.

Så nu städar vi ut utesortimentet, säljer lök och annat för halva priset, vinterförbereder och gör klart så vintern kan få komma när den vill. I trädgården har vi blåst in löv i växtbäddarna, de skyddar växterna och till våren har de omvandlats till mull som vår lerjord behöver. Lök har planterats och en del perenner likaså. Ska nog sätta lite mer narcisser i ett stråk upp genom trädgården om tid gives.

Så nu kommer julen till Nora. I växthuset finns blommorna som vi har längtat efter. Och juleljus och fågelmat, ljusslingor, tomtar och mycket annat. Julklappar som vackra krukor, glas, fina verktyg – och till att slå in härligheten i; presentpapper och fina kort. Mycket, helt enkelt!

För dig som vill göra kransar själv finns halmstommar, band och dekor att frossa i! Vi har också fina färdigbundna att hänga upp på dörr eller vägg. Ute kommer granar och julkärvar till första advent. Här på landet sätter vi gärna upp en adventsgran ute med ljusslingor i. Det lyser så fint när man kör genom landskapet på kvällen. Så vi gör vårt bästa för att lysa upp veckorna fram till Jul!