Bästa planteringstiden!

 

 

 

 

 

 

September och oktober är bra tidpunkt för plantering av både träd, buskar och perenner; värmen dröjer sig kvar och ofta får vi hjälp av höstregnen. Vi har stort sortiment på plats i butiken, du kan även beställa svenskodlade barrotade buskar för häckplantering (med leverans ca mitten av oktober). Nu finns även vårlökar, vitlök och schalottenlök för höstplantering. Välkommen!

Blomstrande sommar!

 

 

 

 

 

 

Vi har dukat upp ett blomstrande överdåd med nyinkomna rosor, perenner och bärbuskar.

Nu när vårens trädgårdssysslor är undanstökade väntar det som många tycker är roligast. Att få skapa nytt, förändra och förbättra. Plantera en somrig kruka med rosenskära och sommarljus, anlägga en rosenrabatt eller en kryddträdgård? Kanske en liten porlande trädgårdsfontän som ger fåglar och bin lite välbehövlig vätska.

 

 

Brett sortiment

 

 

 

 

 

 

Härliga tider! Nu under våren och försommaren har vi ett extra brett sortiment – Varje vecka får vi påfyllning från våra duktiga odlare. Knopparna brister i solen och det surrar av bin och humlor. En kopp kaffe i det varma ljuset fullbordar dagen.

Öppet i Påsk!

 

 

 

 

 

 

Nora trädgård håller öppet hela påsken!
Sortimentet är välfyllt och kaffemaskinen igång. Glad Påsk!

Skärtorsdag: 10 – 18
Långfredag – Annandag påsk :  10 – 15

God Jul!

 

 

 

 

 

 

Och med denna bukett vill vi önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt Odlingsår 2019! Tack för alla trevliga möten, intressanta diskussioner och vackra trädgårdar som vi får ta del av genom er. Den 23e december kl 15 stänger vi för året och ser fram emot att se er igen tillsammans med våren och sättpotatisen i mars.

Ljus i mörkret

 

 

 

 

 

 

Nu har vi bjudit in julen! Vi har  smyckat trädgården i julskrud, med glimrande ljus, granar, alla säsongens växter och annat vackert till inne och ute. Välkommen in!

Ändrade öppettider

 

 

 

 

 

 

I november och december ändrar vi våra öppettider! Vi har då öppet onsdag -fredag kl. 10 – 17, lördag 9 – 15 och söndag 10 – 15. Vi bjuder som vanligt på säsongens växter och vackra ting för hem och trädgård. Välkomna in!